نحوه تهیه كوكو سیب زمینی با برنج

نحوه تهیه كوكو سیب زمینی با برنج
مواد لازم كوكو سیب زمینی با برنج :
سیب زمینی آبپز شده=2 عدد
برنج پخته شده=1 لیوان
جعفری ریز شده=2/1 لیوان
پنیر خامه ای نرم=2 قاشق غذاخوری
آرد سوخاری=1 لیوان
نمك و فلفل=به مقدار لازم
تخم مرغ=1 عدد
روغن= به مقدار لازم برای سرخ كردن
 
 

طرز تهیه كوكو سیب زمینی با برنج :

1. سیب زمینی آبپز،برنج پخته شده،جعفری ریز شده،پنیر خامه ای و تخم مرغ را در مخلوط كن ریخته با هم مخلوط كنید. در صورتیكه مواد شل بود كمی آرد سوخاری اضافه كنید.
 
2. به مواد كمی نمك و فلفل بزنید.
 

3. ظرف را به مدت 15 دقیقه در فریزیر بگذارید.

4. از مواد به اندازه یك توپ كوچك برداشته در دست پهن كنید سپس ابتدا در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری بزنید.

5. كوكوها را در ظرفی چیده،ظرف را به مدت 15 دقیقه دیگر در فریزر بگذارید.

6. كوكوها را در روغن فراوان و داغ سرخ كنید.

7. كوكوها  را می توانید با سالاد سبزیجات تزئین كنید.

ارسال نظر