نحوه تهیه كوكو سیب زمینی با برنج
مواد لازم كوكو سیب زمینی با برنج :
سیب زمینی آبپز شده=2 عدد
برنج پخته شده=1 لیوان
جعفری ریز شده=2/1 لیوان
پنیر خامه ای نرم=2 قاشق غذاخوری
آرد سوخاری=1 لیوان
نمك و فلفل=به مقدار لازم
تخم مرغ=1 عدد
روغن= به مقدار لازم برای سرخ كردن
برنج پخته شده=1 لیوان
جعفری ریز شده=2/1 لیوان
پنیر خامه ای نرم=2 قاشق غذاخوری
آرد سوخاری=1 لیوان
نمك و فلفل=به مقدار لازم
تخم مرغ=1 عدد
روغن= به مقدار لازم برای سرخ كردن
طرز تهیه كوكو سیب زمینی با برنج :
1. سیب زمینی آبپز،برنج پخته شده،جعفری ریز شده،پنیر خامه ای و تخم مرغ را در مخلوط كن ریخته با هم مخلوط كنید. در صورتیكه مواد شل بود كمی آرد سوخاری اضافه كنید.
2. به مواد كمی نمك و فلفل بزنید.
3. ظرف را به مدت 15 دقیقه در فریزیر بگذارید.
4. از مواد به اندازه یك توپ كوچك برداشته در دست پهن كنید سپس ابتدا در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری بزنید.
5. كوكوها را در ظرفی چیده،ظرف را به مدت 15 دقیقه دیگر در فریزر بگذارید.
6. كوكوها را در روغن فراوان و داغ سرخ كنید.
7. كوكوها را می توانید با سالاد سبزیجات تزئین كنید.