روش تهیه حلیم با طعم مرغ

روش تهیه حلیم با طعم مرغ
برخی افراد از مزه حلیم با گوشت قرمز خوششان نمی آید و بیشتر با گوشت مرغ موافق هستند برای تهیه حلیم با گوشت مرغ می توانید از دستور زیر کمک بگیرید با موادی مانند مرغ ،بلغور گندم ،شیر و مقداری شکر و دارچین می توانید به راحتی این حلیم خوشمزه را تهیه کنید.

مرغ 400 گرم

بلغور گندم 4 لیوان

شیر 2 لیوان

شکر ، دارچین ، نمک و کره به مقدار لازم

  • برای: 4 نفر
  • زمـان: بیشتر از دو ساعت
  • روش: حرفه ای

 

بلغور گندم و مرغ را جداگانه بپزید . مرغ پخته را ریش ریش کنید سپس به گندم های پخته اضافه نمایید.قابلمه حلیم را روی حرارت ملایم قرار دهید و شیر را اضافه کنید. پس از اینکه حلیم غلیظ شد هم بزنید تا حلیم ته نگیرد . پس از آماده شدن حلیم مقدار کمی نمک بزنید. سپس در ظرف بریزید و با کره آب شده ، پودر دارچین و شکر تزیین و سرو کنید ( میتوانید برای یکدست شدن حلیم پس از اضافه کردن شیر حلیم را با میکسر بزنید ).میتوانید در زمان پخت حلیم 1 چوب دارچین داخل آن بیندازید و پس از پخت چوب دارچین را خارج کنید . هرچه حرارت زیر قابلمه حلیم کمتر باشد و حلیم بیشتر بماند خوشمزه تر خواهد شد. میتوانید بجای مرغ از گوشت بلدرچین و بوقلمون نیز استفاده کنید.

ارسال نظر