ترفند های مهم آشپزی
پخت حبوبات در زمان کم
در قابلمه بزرگی مقداری چندان آب بریزید، حبوبات را بریزید و به مدت 10 دقیقه با شعله چندان بجوشانید. سپس شعله را خاموش کرده و به مدت یک ساعت اجازه دهید که حبوبات در آن آب باقی بمانند. این به معنی پخته شدن حبوبات نیست بلکه تقریبا معادل 8-10 ساعت خیساندن حبوبات هست و باید بعد از یک ساعت حبوبات را به طور کامل بپزید.
ده دقیقه اول پخت باید به صورت جوشاندن سریع حبوبات باشد تا سموم نابود شوند.
• یکی از کاربردهای تفاله هویچ
در زمان پخت مرغ، پیاز را رنده کرده و تفاله هاي هویج به آن اضافه کنید تا به مرغ طعم بهتری داده شود و باعث میشود بوی مرغ به شدت کاهش یابد.
• آب پز کردن تخم مرغ
با اضافه نمودن مقداری نمک به آب، به سریع تر آب پز شدن تخم مرغ ها کمک کنید.
• نکاتی درباره سیب زمینی آبپز
سیب زمینی آبپز شده را بیش از یکی دو روز نگه ندارید! زیرا در آن نوعی میکروب خطرناک شروع به رشد میکند.
• تازه ماندن کرفس
برای تازه ماندن کرفس در یخچال آنها را ابتدا درون پارچه نخی پیچیده سپس درون ظرف دربستهاي قرار دهید با اینکار کرفس مدت بیشتری تازه خواهد ماند.
• نکته برای پخت رب گوجه
برای این که رب شما قرمز شود آب گوجه را داخل ظرف استیل بجوشانید.
• شل شدن خورش کرفس یا قورمه سبزی
با اضافه کردن یک قاشق سبوس برنج به خورش، خورش شما لعاب دار شده و دیگر حالت شل ندارد.