ترفند های مهم آشپزی

ترفند های مهم آشپزی
7 ترفند در مورد آشپزی را برای شما عزیزان فراهم نموده ایم با اضافه نمودن مقداری نمک به آب، به سریع تر آب پز شدن تخم مرغ ها کمک کنید

پخت حبوبات در زمان کم

در قابلمه بزرگی مقداری چندان آب بریزید، حبوبات را بریزید و به مدت 10 دقیقه با شعله چندان بجوشانید. سپس شعله را خاموش کرده و به مدت یک ساعت اجازه دهید که حبوبات در آن آب باقی بمانند. این به معنی پخته شدن حبوبات نیست بلکه تقریبا معادل 8-10 ساعت خیساندن حبوبات هست و باید بعد از یک ساعت حبوبات را به طور کامل بپزید.
ده دقیقه اول پخت باید به صورت جوشاندن سریع حبوبات باشد تا سموم نابود شوند.

 

• یکی از کاربردهای تفاله هویچ

در زمان پخت مرغ، پیاز را رنده کرده و تفاله هاي هویج به آن اضافه کنید تا به مرغ طعم بهتری داده شود و باعث می‌شود بوی مرغ به شدت کاهش ‌یابد.

 

• آب پز کردن تخم مرغ

با اضافه نمودن مقداری نمک به آب، به سریع تر آب پز شدن تخم مرغ ها کمک کنید.

 

• نکاتی درباره سیب زمینی آبپز

سیب زمینی آبپز شده را بیش از یکی دو روز نگه ندارید! زیرا در آن نوعی میکروب خطرناک شروع به رشد میکند.

 

• تازه ماندن کرفس

برای تازه ماندن کرفس در یخچال آن‌ها را ابتدا درون پارچه نخی پیچیده سپس درون ظرف دربسته‌اي قرار دهید با اینکار کرفس مدت بیشتری تازه خواهد ماند.

 

• نکته برای پخت رب گوجه

برای این که رب شما قرمز شود آب گوجه را داخل ظرف استیل بجوشانید.

 

• شل شدن خورش کرفس یا قورمه سبزی

با اضافه کردن یک قاشق سبوس برنج به خورش، خورش شما لعاب دار شده و دیگر حالت شل ندارد.

 

ارسال نظر