طرز تهیه پاپ کورن های طعم دار
فقط کافی است مقدار کمی روغن و نمک را در یک قابلمه در دار بریزید و وقتی که داغ شد ذرت را به آن اضافه کنید و هر از گاهی قابلمه را تکان بدهید ، تا شروع به پف کردن کند ، ولی شاید خیلی از افراد طرز تهیه پاپ کورن های طعم دار را بلد نباشند در ادامه این مطلب طرز تهیه پاپ کورن های طعم دار را هم به شما آموزش می دهیم.
پخت انواع پاپ کورن های طعم دار در منزل
پاپ کورن کره ای:
برای تهیه این نوع پاپ کورن باید به جای روغن داخل تابه کره بریزید و وقتی که پاپ کورن آماده شد آن را داخل ظرف دردار قرار بدهید. بعد مقداری از کره را روی پاپ کورن های داغ رنده کنید و ترجیحا چند دقیقه داخل فر گرم ان ها را قرار بدهید.
پاپ کورن لیمویی:
بعد از آماده شدن این مدل پاپ کورن آن را از روی حرارت بردارید و مقداری آبلیمو را با مقداری کره و نمک مخلوط کرده و روی پاپ کورن ها بریزید حالا چند دقیقه داخل فر گرم قرار بدهید.
پاپ کورن پنیری:
برای تهیه این مدل پاپ کورن شما باید مقداری از پنیر پارمزان را ریزه ریز رنده کنید و وقتی پاپ کورن هایتان آماده شدند آن را داخل یک ظرف در دار بریزید و مقداری پنیر را به همراه مقداری پودر سیر و موسیر به آنها اضافه کنید و چند دقیقه آن را بگذارید داخل فر داغ کنید! همین!
پاپ کورن سرکه ای:
بعد از آماده شدن پاپ کورن ها آن را از روی حرارت بردارید و مقداری از سرکه را با مقداری کره و نمک با هم مخلوط کرده و روی پاپ کورن هایتان بریزید و چند دقیقه داخل فر گرم قرار بدهید.
پاپ کورن گوجه ای:
برای تهیه این نوع پاپ کورن یا می توانید مقداری گوجه خشک شده را از عطاری بخرید یا خودتان کمی گوجه را داخل فر خشک کنید یا اینکه می توانید مقداری سس گوجه را آنقدر داخل فر حرارت بدهید تا خشک و پودری شود (در هوای آزاد هم با درپوش می شود آن ها را خشک کرد) بعد از آماده شدن پاپ کورن آن ها را داخل کیسه کاغذی (همان که قنادی ها داخل آن شکلات میریزند) بریزید و پودر را به آن اضافه کنید و خوب به هم بزنید.
پاپ کورن شکلاتی:
مقداری پودر کاکائو و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید بعد از آماده شدن پاپ کورن ها آن را داخل کیسه کاغذی بریزید و پودر کاکایو را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
نکاتی مهم برای تهیه پاپ کورن ها :
برای تهیه پاپ کورن ها حتما باید از ذرت مرغوب استفاده کنید وگرنه انها پف نمی کند.
ذرتتان نباید نم دار باشد ، بهتر است ذرت را در جای خشک و خنک نگهدارید.
همینطور که ذرت نباید خیلی کهنه باشد.
اصلا ذرت های بسته بندی را پیشنهاد نمی کنم و به نظرم بهتر است از عطاریهای آشنا ذرتتان را بخرید.
حرارت نباید خیلی کم باشد چون باعث عرق کردن داخل قابلمه می شود و پاپ کورن های شما خوب پف نمی کند و خیس می شود.
می توانید در قابلمه را نیمه باز بگذارید تا رطوبت درون قابلمه بیاید بیرون ولی من این کار را نمی کنم.